Επισκέψεις

Εδώ στην γη της αφθονίας, στην Πέλλα, οι αρχαιότητες μπλέκονται με τις καλλιέργειες, οι ομορφιές της φύσης με τους ανθρώπους και τα καλούδια τους.

Κοντά στην Αρχαία Πέλλα στα 7χιλ. δυτικά βρίσκεται το οινοποιείο μας και υποδέχεται τους επισκέπτες καθημερινά (εκτός Κυριακής) για να τους ξεναγήσει στον όμορφο κόσμο του αμπελιού και του κρασιού και να τους δώσει την ευκαιρία να γνωρίσουν την δουλειά μας και να δοκιμάσουν τα προϊόντα μας.

Ποικίλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις (θεατρικές, συναυλίες, ρεσιτάλ, βιβλιοπαρουσιάσεις αλλά και σεμινάρια) διοργανώνονται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου στην ζεστή αίθουσα εκδηλώσεων μέσα στο οινοποιείο.

Είμαστε μέλη της «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» που οργανώνει και τους Δρόμους του Κρασιού της Βόρειας Ελλάδος και συμμετέχουμε σε όλες σχεδόν τις συλλογικές της δραστηριότητες.

Εκτός από το σύγχρονο Μουσείο της Πέλλας και τον αρχαιολογικό της χώρο, στην πιο κοντινή περιοχή ο επισκέπτης μπορεί να βρει καταφύγια απόλαυσης στις όμορφες και καταπράσινες πλαγιές του Πάϊκου, στους φημισμένους καταρράκτες της Έδεσσας, στα θερμά λουτρά στο Λουτράκι (Πόζαρ) και να γευτεί τις ντόπιες νοστιμιές κάτω από τους ήχους των γνωστών πνευστών της Μακεδονίας.

Το Κτήμα Λίγας αποτελεί έναν ενδιαφέροντα προορισμό στην Πέλλα.