03
Σεπτέμβριος
2011

Εκδηλώσεις

Γιορτή Τρύγου με τον Μεσιέ Μινιμάλ (Monsieur Minimal).

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20h30 μ.μ. , μουσική εκδήλωση  στο Κτήμα Λίγας με τον Μεσιέ Μινιμάλ (Monsieur Minimal). Είσοδος ελεύθερη.

-

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οργανώνουμε τις εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα γνωστές σαν «Γιορτές Τρύγου» που απευθύνονται στο οινόφιλο κοινό κυρίως της πόλης και της περιοχής. Φέτος στον αύλειο χώρο του οινοποιείου μας (1ο χιλ. Γιαννιτσά - Αρχοντικό, ΠΕΛΛΑ, τηλ: 2382024421) θα έχουμε μία μουσική εκδήλωση με τον φημισμένο καλλιτέχνη Monsieur Minimal ή αλλιώς Τσιτρούδη Χρήστο που κατάγεται από τα Γιαννιτσά.  Οι μουσικές του δημιουργίες είναι σύγχρονες και είναι ιδιαίτερα αγαπητές στο νεανικό και όχι μόνο κοινό. Στο ενεργητικό του έχει πολλές και αξιόλογες συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό ενώ παράλληλα έχει εκδώσει και εξαίρετα CD. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει  το κρασί μας συνοδεύοντάς το με εδέσματα φτιαγμένα αποκλειστικά με τοπικά υλικά που προμηθεύουν και προσφέρουν εγγυημένες επώνυμες εταιρίες της περιοχής.

Θα είναι μία γιορτή με καθαρά τοπική γεύση…! Σας περιμένουμε για μια απολαυστική βραδυά με τους φίλους σας. Είσοδος ελεύθερη.

Χορηγοί : ALTERRA κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά

                 ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜ ΠΕΛΛΑΣ μελέτες- εφαρμογές

                 WIND τηλεφωνία