14
Νοέμβριος
2012

Επισκέψεις

Omero Antonutti ο Μεγαλέξανδρος του Αγγελόπουλου στο Κτήμα Λίγας.

Ο Omero Antonutti ο θρυλικός πρωταγωνιστής της πασίγνωστης ταινίας του Θόδωρου Αγγελόπουλου "Μεγαλέξανδρος" δραπέτευσε από το φεστιβάλ κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης για λίγο και επισκέφθηκε το οινοποιείο μας στην καρδιά της χώρας του Μεγαλέξανδρου, την Πέλλα, με συνοδεία κοινών μας φίλων, του Σάκη και του Κυριάκου. Αφού ξεναγήθηκε στο οινοποιείο, δοκίμασε τα κρασιά της Πέλλας εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια έτσι όπως άφησε το "αποτύπωμά" του στο βιβλίο επισκεπτών. Όμως η έκπληξη που του επιφυλάχθηκε ήταν η τσιπουροκατάνυξη στο παραδοσιακό αποστακτήριο του φίλου Παύλου όπου παραδόθηκε στο μεγαλείο του τσίπουρου, των μεζέδων και των ψητών ανάμεσα από "Αγγελοπουλικούς" καπνούς της ψησταριάς και του ρακοκάζανου!. Gracie Omero.

http://en.wikipedia.org/wiki/Omero_Antonutti

http://fr.wikipedia.org/wiki/Omero_Antonutti

http://fr.wikipedia.org/wiki/Alexandre_le_Grand_(film,_1980)

Διαβάστε τη συνέχεια

29
Αύγουστος
2012

Ανακοινώσεις

Το Κτημα Λιγας στα ΒορΟινα στο λιμανι Θεσσαλονικης, 22 Σεπτεμριου 2012 !

Εκδήλωση γευσιγνωσίας κρασιών και αποσταγμάτων του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα, με τη συμμετοχή των 36 οινοπαραγωγών-μελών της "Οίνοι Βορείου Ελλάδος".


Περυσι ειμασταν 3000 οινοφιλοι σε μια βραδια φετος ποσοι αραγε ?

Ραντεβου εκει λοιπον (6 μ.μ.- 11 μ.μ.) για να δοκιμασουμε αφυλτραριστα βιολογικα με ελληνικες ποικιλιες κρασια τις Πελλας ! 

https://www.facebook.com/Ligas.Wines

https://twitter.com/ligaswines

http://www.winesofnorthgreece.gr/

Διαβάστε τη συνέχεια