07
Σεπτέμβριος
2011

Ανακοινώσεις

Η γιορτή τρύγου με τον Μεσιέ Μινιμάλ.. έγινε μαξιμάλ!

               


Εξαιρετική  βραδιά με τους ήχους του Μεσιέ Μινιμάλ. Το φεγγάρι ήταν μισόγιομο, η βραδιά γλυκιά, όλα φωτισμένα, η σκηνή, τα εργαλεία του τρύγου, το παλιό πατητήρι, το σύγχρονο πιεστήριο, το εκραγιστήριο, αλλά και η πασχαλίτσα, το σήμα κατατεθέν, στον τοίχο ψηλά στο οινοποιείο έτοιμη να πετάξει... Πίσω το τραπέζι με τις τοπικές νοστιμιές τυλιγμένες στο χειροποίητα  ανοιγμένο φύλλο κρούστας και δίπλα το κρασί δροσερό.

 

-

Ήταν ο Ροδίτης του Κτήματος με την νέα του ετικέτα. Ο Γιάννης, η Λετίσια, η Ξανθίππη, η Έφη, η Μελισσάνθη, ο Ιάσων φρέσκα χαρούμενα νέα παιδιά πήραν φωτιά για να εξυπηρετήσουν το κοινό.

 Δεν ήταν λιγότεροι από 300 οι τυχεροί που απήλαυσαν την εξαιρετική αυτή βραδιά με τους ήχους του Μεσιέ Μινιμάλ που ενθουσίασε την συντριπτικά πλειοψηφούσα νεολαία. Ο αγαπητός και γνωστός καλλιτέχνης ξεδίπλωσε την πλούσια πραμάτεια του σιγά- σιγά ανεβάζοντας την διάθεση και τον ρυθμό. Οι ήχοι της ηλεκτρονικής του μουσικής και η σκηνική  παρουσία με τις κιθάρες του  ζέσταναν τις καρδιές της νεολαίας. Την πέταξαν ψηλά. Και αυτή από την μεριά της ευδιάθετη με την μουσική, χαιρόταν την βραδιά πίνοντας το καλό κρασί και κάνοντάς την μαξιμαλ…!!! Ήταν τέτοιο το πρώτο Σαββατόβραδο του Σεπτέμβρη, που ήταν αφιερωμένο στον τρύγο της Πέλλας και έγινε στην αυλή του οινοποιείου στο Κτήμα Λίγας. Καλή σοδειά!!